KNOCK-OUT Training

Wat is KNOCK-OUT TRAINING?
Boksen is een wereldwijd beoefende sport met veel beroemde kampioenen. Denk aan Mohammed Ali, Lennox Lewis en Mike Tyson. Het trainingsregime van boksen is één van de meest gerespecteerde ter wereld, met name vanwege de vereiste discipline en doorzettingsvermogen. Bij de KNOCK-OUT training zijn de basiselementen van deze fantastische sport gebruikt om tot een compleet trainingsprogramma te komen.

Een trainingsprogramma met lef?
Bij KNOCK-OUT volg je één of meerdere keren per week het 30 minuten programma onder directe en persoonlijke begeleiding van een gediplomeerde trainer. Alleen gecertificeerde KNOCK-OUT Trainers mogen dit programma doceren. KNOCK-OUT doe je 1-op-1 of 1-op-2. De frequentie, tijdstip en dag kun je in overleg met je trainer bespreken aangezien je op afspraak werkt.

KNOCK-OUT – Get in the game. Step in the ring.
Boksen en kickboksen heeft een groot aantal fysieke voordelen, zoals conditieopbouw, vetverbranding, krachtopbouw in het hele lichaam en vooral in de buik en onderrug. Veel mensen ervaren echter ook het mentale aspect van boksen, zoals het ontladen van stress en spanning en bovendien leer je ook echt boksen zonder dat je zelf geraakt wordt!

Voor wie? Iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht, conditieniveau en (Kick)boks-ervaring kan meedoen.