Werkwijze

Change PT is ervan overtuigd dat een goede training van essentieel belang is voor een gezond, krachtig en energiek lijf. Daarom bij ons geen wonderpil of crash dieet maar hard werken en resultaat behalen. Voor iedereen is in-shape zijn iets anders, daarom geloven wij ook niet in een bepaalde methode.

Daarnaast is elke persoon anders en reageert hij/zij anders op trainingen en op voeding. Dus of u nu 10 kilo wilt of vallen of juist voor de marathon traint. Wij zetten een opmaat gemaakt plan op na een uitgebreide intake en analyse. Tijdens de eerste training doen we een Health-check en een fysieke test. Samen spreken we een trainingsfrequentie af en gaan aan de slag voor een gezond, energiek en krachtig lijf.

U kunt altijd zonder zorgen 1 op 1 of 1 op 2 trainen, zoveel mogelijk op het door u gewenste tijdstip. In een fitness club, buiten of binnenkort in onze eigen studio.

Wij creëren een levensstijl die haalbaar en effectief is zodat het mogelijk is om de resultaten voor de lange termijn vast te houden. Een intakegesprek boeken kan via het onderstaande contactformulier